Pandispan cu rahat

de AnyCostescu in Prajituri, 16 Aug 2012 | 7712 vizualizari

 

ieri am avut niste musafiri si ma gandeam ce sa fac ceva rapid si bun ca sa ii intampin cum se cuvine....si am dat peste aceasta reteta de pandispan ...rahatul a fost ideea mea de a-l adauga dar nu stiu ce am gresit de s-a dus cu totul la fund....dar cu toate astea musafirii au fost incantati de acest minunat pandispan....noi l-am servit cu un ceai de tei cu lamaie....a fost delicios :D

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cana zahar (cana mea avea 200 ml)
  • 5 linguri lapte
  • 3 lg ulei
  • 5 lg faina
  • 1 plic praf de copt
  • rahat (optional)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu rahat:

Albusul se separa de galbenus si se bate spuma cu zaharul. Galbenusurile se amesteca, apoi se toarna peste albusul batut. Se pun cele 5 linguri de lapte, uleiul si se amesteca. La sfarsit adaugam faina si praful de copt. Se rastoarna compozitia intr-o tava si se da la cuptor. Se face testul scobitorii. Dupa ce s-a racit se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert chec in trei culori